Over ons

Sultan Travel is opgericht om jou samen met jouw dierbaren een onvergetelijke ervaring te bezorgen in het zonnige Marokko, Tunesië en Egypte. Een heerlijke ontspannen vakantie met lekker eten, zon, strand en leuke excursies, dat is precies wat je van ons kunt verwachten.

Je kunt bij ons terecht voor pakketreizen bestaande uit vluchten, transfers en prachtige 3, 4- en 5-sterren hotels en resorts in het mooie Marokko, Tunesië of Egypte.  Op deze manier laten we de Nederlander kennis maken met het beste wat deze landen te bieden hebben. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een mooie stedentrip of om een auto te huren tijdens je verblijf.

Om te zorgen dat jouw verblijf in Marokko, Tunesië of Egypte  onvergetelijk wordt, is er voor jou als gast altijd een meertalige reisleider aanwezig. Je kunt er terecht voor al je vragen en voor de beste tips over excursies, bezienswaardigheden en uitjes in de omgeving.

Wanneer je boekt via Sultan Travel vertrekt je vlucht vanuit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam/Den Haag, Düsseldorf of Brussel. 

Ook niet onbelangrijk: Sultan Travel is een erkende reisorganisatie. We zijn aangesloten bij de vereniging van reisorganisaties VVKR, Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators.

Ben jij klaar voor een betoverende vakantie naar het prachtige Marokko, Tunesië of Egypte?